Comments

2 Eylül 2019

Dost ve Müttefik



Bu Dost ve Müttefik ülke bizim çocukluğumuzda bizlere yardım olarak gönderdiği süttozu ve unları yedirdi. Ondan sonra kanserler mi dersiniz, adı sanı duyulmadık hastalıklar mı dersiniz..
Bu Dost ve Müttefik ülke her zaman bize dostluğunu !! gösterdi. Say say bitmez.. Başımıza çuval mı geçirmedi, bize ambargo mu uygulamadı neler neler..
Bu dost ülke 8 adet destroyerini hurdaya çıkaracaktır. Hangi akıllısının aklına düştüyse bunu Türkiye’ye kakalayalım diye düşünürler. Türkiye’den bir askeri heyet bu destroyerleri yerinde incelemek üzere ABD’ye gider. İncelemeler yapılır, tamamı “VATAN EVLADI” kişilerden oluşmuş inceleme heyeti “Bu destroyerler bize yaramaz” diye rapor verir ve destroyerler alınmaz.
Aradan çok kısa bir süre geçer.
Planlı NATO Tatbikatına katılan TCG Muavenet Gemisi 2 Ekim 1992’de KAZARA BİR AMERİKAN FÜZESİ ile vurularak batar. 5 Şehidimiz, 22 yaralımız vardır. Ne ilginçtir ki Türkiye alelacele o ABD’nin bize vermek istediği 8 destroyeri hemen alır. Çok çok sonraları o heyettekilerin tamamı da yargılanır.
Bu Dost ve Müttefik ülke dostluklarına hep devam eder.
Fırat’ın doğusundaki malum güçlere 25.000 TIR dolusu silah gönderir, onları silahlandırır. Kime karşı ??!!
25.000 TIR (YİRMİBEŞBİN)..
Top mu, tüfek mi, nükleer silah mı, füze mi ne..?? Açıkça Dost ve Müttefik ülke bayrağını çekmiş devriye araçlarıyla korunur oradaki oluşum. Siz olsanız bırakıp gideceğiniz yere 25.000 TIR silah gömer misiniz..?
Kime karşı..
S400’müş, F35’miş, Doğu Akdeniz’de Petrol aramaymış bunları zaten biliyorsunuz.
Doğu Akdeniz demişken bir grup oluşturmuşlar. Kimler yok ki; Mısır var, Yunanistan var, Rum Kesimi var, İsrail, Amerika, Fransa, İngiltere var, Suudi Arabistan var.. Var da var.. Filistin bile var o grupta. O çok sevdiğimiz Filistin. Adam olmuş da çelik çomak oynuyor.. Katar bile var ama o grubun içinde biz yokuz.. Kendimiz bir kaç gemiyle arama yapmaya çalışıyoruz.
Sevsinler sizin gibi Dost ve Müttefikleri..
**
Resimdeki isimsiz kahramanlara:

Kendinde zincir var eşinde de var
Aranıza asla öremez duvar
Asil duruşunu bozamaz davar

İkinize tuzak kurana lanet
Elinize zincir vurana lanet..

Suat Zobu

.

0 yorum: "Dost ve Müttefik"